Primar

In calitate de primar al comunei Mugeni, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce ati accesat acest site, in numele comunitatii acestui comune, administratiei publice locale si al meu personal.
    Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenilor comunei Mugeni, oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelasi timp sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor celor ce vor sa ne cunoasca comuna si pe noi.           
    In calitate de cetatean al comunei Mugeni, multumesc in numele comunei, vizitatorilor din tara si strainatate, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, gandindu-va poate ca veti descoperi oportunitati de afaceri de orice natura, ce speram ca va vor indemna sa investiti in comuna noastra, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii publice locale deschise si transparente.
    Cu siguranta in urma informatiilor primite, veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si dorinta de-a cunoaste pe viu frumusetea unica a acestor meleaguri, oameni prietenosi, ospitalieri si farmecul unui comune primitor, cum este MUGENI.
                            Cu deosebita stima,
                                Farkas Mozes, primarul Comunei Mugeni

NUME SI PRENUME:

Farkas
Mozes 

ADRESA:

Comuna
Mugeni, sat Lutita, nr. 311, judetul Harghita

E-MAIL:

primar@primariamugeni.ro 

CALIFICARI:

– Odorheiu Secuiesc

– Odorheiu Secuiesc

STUDII:

Skip to content